Zfermentujte to!

Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů
ISBN: 
978-80-7433-423-8
Rozsah: 
128 stran
Formát: 
148 x 210 mm
Vazba: 
měkká
Dostupnost: 
Skladem
Cena: 
399 Kč

Fascinující fermentace

Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.

Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.

Zdraví, trvanlivost a kutilství – kvašení je čistá udržitelnost