Autor:
ISBN:
978-80-7433-228-9
Rozsah:
128 stran
Formát:
170 x 235mm
Vazba:
pevná
Dostupnost:
Skladem
Cena:
349 Kč
Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy,kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wilhelm Bauer vysvětluje, kde se mohou zvířata porážet i jaké náčiní a pomůcky potřebujete. Názorně popisuje postupy, jak odborně a co možná nejšetrněji můžete svá zvířata porážet. Sleduje tím současný trend, kdy mnoho lidí chce vzít produkci masa pro vlastní potřebu do svých rukou, počínaje chovem a konče porážkou a zpracováním.
• Od chovu zvířete k porážce a zpracování
• Porážka krok za krokem doplněná fotografiemi
• Nejdůležitější právní podklady